Screenshot by GameSkinny

Starfield: SSNN Quiz Correct Answers

Choose the right answers in this quiz provided by a network in Starfield.

You’ve come across a mysterious ship while exploring the galaxy, and you’re being asked to answer a series of questions. Some you may be able to answer now, but others might stump you if you’ve yet to discover the necessary info. Our Starfield SSNN Quiz guide gives you all the correct answers so you can get the best rewards.

Recommended Videos

All Correct Answers for the SSNN Quiz in Starfield

Screenshot by GameSkinny

The Starfield SSNN Quiz presents you with four questions out of a pool of eight that you need to answer correctly. This is followed by two survey questions that you can answer whichever way you want. The whole activity takes place aboard an SSNN ship, which is a random radiant encounter in various star systems. After being hailed, agree to board the ship and talk to the host to begin the test.

All Questions and Answers For the Starfield SSNN Quiz

Below, I’ve outlined all eight questions, as well as the correct answers. To ensure that the information is accurate, I reloaded my saves to recheck my responses.

Question #1:

  • When did the Colony War End?
  • Answer: 2311

Question #2:

  • When was the Treaty of Narion signed?
  • Answer: 2216

Question #3:

  • What does “Sanctum Universum” mean in Latin?
  • Answer: Holy Universe

Question #4:

  • Coe’s Day is a celebration held in which city founded by Solomon Coe?
  • Answer: Akila

Question #5:

  • Which planet holds the Red Mile Obstacle Course contest?
  • Answer: Porrima

Question #6:

  • Neuroamps were created by what company?
  • Answer: Ryujin

Question #7:

  • What type of sport is played in the CEC?
  • Answer: Starship combat

Question #8:

  • The term “spacer” refers to what kind of person?
  • Answer: A person born in space
Screenshot by GameSkinny

The NPC will give you a reward based on your responses at the end of Starfield SSNN Quiz. In my experience, I received a bunch of food/aid materials, as well as roughly 2,000 credits. As far as I can tell, the food items provided tend to be random, too.

That’s everything you need to know about the correct answers in the SSNN Quiz in Starfield. For more tips and strategies, you can visit our guides hub.


GameSkinny is supported by our audience. When you purchase through links on our site, we may earn a small affiliate commission. Learn more
related content
Read Article We Were Here Too Guide: How to Solve Puzzles as Lord
We Were Here Too knight holding sword and shield and banner with symbols above
Read Article How to Free Humans from Cocoons in Killer Klowns From Outer Space
A Tracker Klown turning a human into a cocoon with her cotton candy gun in Killer Klowns From Outer Space.
Read Article How to Level Fast in Killer Klowns From Outer Space
Leveling my account in Killer Klowns From Outer Space by gaining experience points in matches.
Read Article How to Resurrect Humans in Killer Klowns From Outer Space
Humans revived after the resurrection machine was used in Killer Klowns From Outer Space.
Read Article What is the Max Level in Killer Klowns From Outer Space?
The Killer Klowns From Outer Space title screen.
Related Content
Read Article We Were Here Too Guide: How to Solve Puzzles as Lord
We Were Here Too knight holding sword and shield and banner with symbols above
Read Article How to Free Humans from Cocoons in Killer Klowns From Outer Space
A Tracker Klown turning a human into a cocoon with her cotton candy gun in Killer Klowns From Outer Space.
Read Article How to Level Fast in Killer Klowns From Outer Space
Leveling my account in Killer Klowns From Outer Space by gaining experience points in matches.
Read Article How to Resurrect Humans in Killer Klowns From Outer Space
Humans revived after the resurrection machine was used in Killer Klowns From Outer Space.
Read Article What is the Max Level in Killer Klowns From Outer Space?
The Killer Klowns From Outer Space title screen.
Author
Jason Rodriguez
Jason Rodriguez is a game reviewer and guides writer from the Philippines. With around 5,000 published articles, he's freelanced for numerous outlets, including GameSkinny, GameSpot, Polygon, IGN, PCGamesN, PC Invasion, and more.